Salgsbetingelser

Håndlavede produkter

De fleste af vores fliser er håndlavede af naturligt forekommende ler i undergrunden. Derfor vil der forekomme variationer i farver, overflade, form, krakeleringer, huller eller chips i glasurer samt ujævnheder, som er naturlige for håndlavede fliser, og som er med til at give fliserne deres karakter og unikke skønhed. Vi kan derfor heller ikke modtage reklamationer herom. Køber må acceptere variationer i forhold til vareprøver og udstillede produkter. Det gælder også ved eventuel genbestilling, hvor lettere farvevariation i forhold til første leverance kan forekomme.

Nogle af vores produkter kan kræve en speciel arbejdsmetode for at opnå et perfekt resultat. Er det tilfældet, vil du få en monteringsvejledning udleveret sammen med dine varer. Men, er du eller din håndværker i tvivl med hensyn til arbejdsmetoden, må du/han hellere kontakte os en gang for meget inden montering.

Betaling, annullering og ændring af ordre

Ordresummen betales ved ordreafgivelse. Ordrer bestilt pr. telefon eller mail betales indenfor 3 dage efter modtaget ordrebekræftelse, som sendes til dig pr. e-mail.

Terra-Cotta bestiller fliserne hjem i ordre. Derfor kan en ordre ikke annulleres eller væsentligt ændres, medmindre der er lavet aftale herom. Hvis der er tale om lagervarer kan du ændre din ordre frem til aftalt levering.

Leveringstid

Der er normalt en leveringstid på 4-6 uger for vores italienske terracotta-fliser. For vores marokkanske fliser, som lagerføres i mindre kvantiteter, kan leveringstiden for større ordrer eller specielle produkter være 12-16 uger. De oplyste leveringstider skal betragtes som omtrentlige. Overskridelse af leveringstiden berettiger dig ikke til at annullere ordren, hvis overskridelsen skyldes forhold, som Terra-Cotta ikke kontrollerer.

Returnering

Overskydende fliser tages ikke retur. I særlige tilfælde og udtrykkeligt aftalt ved ordreafgivelsen, kan returnering af hele og ubrugte kasser aftales. Der beregnes et returgebyr på 20%.

Udsalgsvarer, skaffevarer og udgåede varer tages ikke retur.

Kontrol af varer ved modtagelsen

Det påhviler dig som kunde at kontrollere dine modtagne varer inden montering. Der kan ikke reklameres over fliser efter montering.

Ved fragtmandslevering af ordrer til din adresse sker leveringen for din egen regning og risiko. Varerne bedes inspiceret straks af dig selv eller din repræsentant på leveringsstedet mht. korrekt levering af bestilte varer og evt. transportskader. Terra-Cotta accepterer ikke klager over skader, som rapporteres senere end 5 dage fra leveringstidspunktet.

Ved aftalt returforsendelse betaler du selv returfragten. Returvarer skal tilbageleveres ubrugte, uden skader samt i original emballage.