Terra-Cotta er et dansk familieejet firma, som specialiserer sig i boligindretning med smukke håndlavede materialer.

Vi har i dag et bredt udvalg af produkter indenfor glaserede og uglaserede terracotta fliser fra Italien og Marokko, dansk håndproducerede vaske i messing og stål og spændende mobile køkkenmøbler i lakeret stål.

Navnet Terra-Cotta (brændt jord) er et udtryk for vores dybe passion for flisehåndværket og de skønne brændte farver. Vores italienske terracotta leveres af Manetti Gusmano & Figli – en familieejet virksomhed nær Firenze, som havde 150 års jubilæum i oktober 2018.  Manetti Gusmano & Figli har gennem generationer produktudviklet således, at vi i dag kan tilbyde et meget stærkt produkt i mange smukke varianter til både indendørs og udendørs brug.

Vore marokkanske Zellige og Bejmat fliser tilbydes i samarbejde med Tiles of Ezra – en australsk baseret designvirksomhed med egen produktion af fliser i høj kvalitet i Marokko.

Vaske og køkkenmøbler produceres for os i Danmark af ONO. ONO-ejer Jeanette Brand har siden 2003 designet og solgt designet og solgt minimalistiske håndlavede messingvaske. Både vaske og køkkener fra Jeanette er 100% dansk design og dansk håndværk.