Fornace Sannini

361 kr.1.101 kr.

Rustik terracotta, hvor den sanselige oplevelse af et håndlavet produkt forenes med styrke og vandtæthed i et industrielt fremstillet produkt. Fornace er en af vores allermest populære fliser på grund af den fine lyse farvevariation og det håndlavede look, hvor ikke to fliser er ens. Den perfekte flise til større restaureringsprojekter i gamle ejendomme.

Serien indeholder også sokkelfliser og special-fliser til trappe-afsnit.

Formater og priser

Illustration af lægter format
7 × 28 × 1,5 cm
1.101 kr.
Illustration af Kvadratisk format
30 × 30 × 1,6 cm
756 kr.
Illustration af rektangel format
15 × 30 × 1,6 cm
756 kr.

Illustration af fodpanel format
9 × 30 cm
361 kr.
  • Gulvfliser
  • Badeværelsesfliser
  • Indendørs fliser
  • Køkkenfliser
  • Terrasse fliser
  • Udendørs fliser
  • Vægfliser

Terracotta fliserne kan lægges og fuges i mørtel eller med fliseklæb og fugemasse. Om nødvendigt kan fliserne afsyres inden fugning.

Til indendørs brug anbefaler vi, at fliserne imprægneres for at gøre dem modstandsdygtige over for spild og pletter. Se vores instruktioner i behandling og vejledning.

Mod et pristillæg kan fliserne også købes forbehandlede fra producenten med det særligt udviklede Flash system. Flash er en dybdeforsegling, der beskytter mod pletter, fugtskjolder og udblomstringer. Flashbehandlede fliser kan lægges og fuges uden yderligere behov for behandling.

Fliser til udendørs brug skal ikke behandles, men de kan afrenses med syre. Dette kan ske efter lægning, men inden evt. fugning.

Spørg også gerne vores personale om vejledning.

Normalt vil vi kunne levere indenfor 4-6 uger. Fliserne produceres efter ordre. For spørgsmål til specifikke leveringstider, send os da en mail på mail@terra-cotta.dk.

Bestilling

Udfyld formularen med detaljer for din bestilling. Herefter vender vi tilbage med et tilbud.

Du vil måske også kunne lide