Loading...
Håndlavet terracotta 2018-10-24T10:52:26+00:00

Håndlavet terracotta giver hjemmet yderligere charme

Traditionelt håndværk

Håndlavet terracotta kan noget helt særligt. Man fornemmer straks det gamle håndværk når man træder ind i et rum eller ud på en terrasse med håndlavede terracotta fliser. Alle fliserne er unikke, om end de fås i forskellige stilarter, så man er sikker på de passer sammen. På den måde kan man pryde sit gulv eller sin væg med præcis den type håndlavede terracotta man ønsker.

Langt de fleste terracotta fliser stammer fra det sydlige Europa. Det anderledes klima, vi har i Danmark, stiller særlige krav til de håndlavede terracotta fliser, når de importeres. Hos terra-cotta.dk er vi derfor rigtigt glade for vores samarbejde med det 150 år gamle familiefirma – Gusmano Manetti & Figli. Fliserne fra Gusmano Manetti & Figli holder til det danske klima – de kan tåle temperaturer ned til -40 graders celsius.

Forklaringen på den stærke brudstyrke skal findes i jordbunden omkring produktionsområdet nær Firenze. Der er lige netop i dette område en helt særlig lertype, som er meget jernholdig. Jernet giver en særdeles høj brudstyrke, og den meget lange brænding sikrer at alt fugt kommer ud af flisen/krukken. At fugten forsvinder fra flisen betyder, at flisen derfor er ekstrem kompakt og ikke kan opsuge fugt.

Eneforhandler af håndlavet terracotta

Da vi ønsker en høj grad af sikkerhed, for at de håndlavede fliser vi sælger kan holde sig flotte i det danske klima, har vi fravalgt alle andre leverandører. Vi er stolte af at være eneforhandlere af Gusmano Manetti & Figli’s håndlavede terracotta fliser i Danmark.

Vores status hos Gusmano Manetti & Figli betyder, at vi tilmed kan importere fliserne til fordelagtige priser. Vi sælger derfor ikke alene markedets bedste håndlavede terracotta-fliser – vi sælger dem til en pris, hvor langt de fleste kan være med.

Går du med overvejelser om at lægge nyt gulv, enten inde eller ude, og ønsker du en særlig rustik charme, så har du muligheden nu, for at købe flotte frostsikre fliser til en overkommelig pris.

Har du lyst til at se prøver af de håndlavede fliser, er du meget velkommen til at besøge vores showroom på Sølvgade i København. Her er der mulighed for både at se og mærke på fliserne. Du er også velkommen til at sende en besked via kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage til dig med svar hurtigst muligt.

Foretrækker du at ringe, kan du fange os på 53 76 68 00