Selv om du “bare” er på udkig efter hvide fliser til dine vægge i køkken eller badeværelse, kan du sagtens få fliser med wow-effekt. Se f.eks. vores marokkanske fliser på 10×10 eller 5×15 cm i farverne Snow og Dust

Gå all-in med vægfliser

Du kan også beslutte dig for at gå all-in med skønne Zellige mosaikker, sætte knald på farverne eller lege med anderledes overflader og fliseformer på dine vægge.

Heldigvis er alt tilladt, og der er masser af inspiration at hente både her på hjemmesiden og på vores instagram og facebook-profiler.

Farveafstemte fliser i stuen

Vægfliser er heller ikke forbeholdt køkken og bad. Hvis du er modig, kan du bruge fliser på væg i dine andre rum som dekorationselement. Sæt smukke marokkanske fliser eller mosaikker i changerende farver omkring din pejs eller brændeovn og mal en væg, der matcher. Hvis du samtidig afstemmer farverne i sofapuder, lamper og andet boligtilbehør, vil du få en stue, som er ethvert boligmagasin værdigt. Brug gerne flere farvetoner for at skabe dybde i indretningen og arbejd også med accentfarver for at gøre indretningen mere interessant.

Indram spejlet eller trappen i vægfliser

Dekorer en enkelt væg fra gulv til loft med fliser eller mosaikker i din entré, du kan bare sætte spejlet uden på fliserne eller bygge det ind i flisevæggen. Du kan også sætte fliser/mosaikker på væggen bag din trappe som en smuk og anderledes dekoration.

Brug hele køkkenvæggen

I det hele taget bruger vi for få fliser i vores hjem. Prøv at dekorere hele køkkenvæggen op til loftet med fliser i stedet for bare at sætte vægfliser under køkkenskabene. Sæt hylder uden på fliserne eller hæng smukke vitrineskabe op på flisestykket. Nyd det flotte resultat hver morgen til din morgenkaffe eller te.