Drømmer du om en terrasse med sydlandsk stemning? Vores terracotta er italienske fliser, når de er bedst. Alle vores terracotta fliser kan modstå den danske vinter med sne og frost.

Terracotta fliser holder i mange sæsoner

Vi sælger udelukkende terracotta fliser i den bedste kvalitet fra Manetti, Gusmano & Figli nær Firenze. Vi har fuld dokumentation for kvalitet og tekniske data fra vores leverandør. Vi har også selv testet fliserne til udendørs brug gennem flere sæsoner. Kvaliteten af det færdige produkt er bestemt af dels jordens beskaffenhed, hvor leren graves i egne stenbrud, dels af en omstændelig og omhyggelig bearbejdningsproces og endelig af en lang brændetid ved høj temperatur med både langsom opvarmning og afkøling.

Slidstærke og skridsikre fliser

Med erfaring opbygget gennem generationer opnås kvalitetsfliser af høj brudstyrke, som optager kun mellem 4 og 7,3% vand, og som kan tåle sibiriske frostgrader. Du kan derfor uden bekymring bruge disse stærke og skridsikre fliser på din terrasse.

Terracotta til køkkenalrum og stuer

Vil du gerne forbinde dine inde og uderum er terracotta fliserne lige så velegnede til både køkken/alrum og stuer. Se vores sider om indendørs fliser og køkken fliser.