Når det kommer til valg af fliser inden for hjemmets fire vægge er Terra-Cotta et godt sted at starte. Vi kan dog ikke garantere, at du kommer meget videre i din søgning. Måske falder du også for vores skønne fliser fra både Italien og Marokko.

Vi tør igen bruge fliser

En gang var fliser andet end blot en praktisk foranstaltning, som lettede rengøringen og gav os mere eller mindre vandtætte flader i vores hjem. Smukke hånddekorerede kakler prydede vores kakkelovne og køkkenvægge.

Nu igen, mere end nogensinde, kan du bruge fliser som et aktivt dekorativt element i din personlige indretning. Vi har adgang til inspiration og flisehåndværk fra alle egne af verden, og vi tør bruge det!

Personlig indretning

Både gulve og vægge i vores bolig er med til at understrege vores personlige indretning. Om det så er for at danne rolig baggrund og give plads til kunst og ægte tæpper, eller om fliserne i sig selv skal være centrum som kunst i sig selv, stiller vi store krav til flisernes udseende, autenticitet og karakter.

Levende gulvflader

Lad vores smukke terracottafliser danne gennemgående tema som gulvfliser i hele din bolig, eller lad dem stå i smuk kontrast til dine trægulve som praktisk køkken-alrum

eller bryggersgulv med gulvvarme. De varme farver i rødt, brunt eller sortbrunt står smukt mod hvide vægge, så vi udnytter lysindfaldet i vores bolig optimalt og på samme tid trækker de levende farvenuancer op i gulvfliserne. Du kan også finde en accentfarve til fliserne og male en enkelt væg for at give rummet karakter.

Dekorer med accentfarver

Brug vores originale Zellige fliser og mosaikker fra Marokko på eller rundt om din pejs eller bag din brændeovn for at skabe karakter og kunstnerisk udtryk i din stue. Brug stærke farver, hvis du er til det, og din indretning tillader det, eller vælg fliserne i naturens egne farver og mal evt. en væg i samme farve eller en farvetone lysere for at skabe sammenhæng.