Terracotta er et oplagt valg, når du næste gang skal vælge gulve til din bolig. En smuk, varm og rustik løsning, som bryder med den kolde nordiske stil, der i lang tid nu præget indretnings-billedet for vores hjem.

Velegnet til alle rum i boligen

Vores terracotta fliser fra Gusmano, Manetti & Figli er fremstillet af jernholdigt ler, der – sammen med den lange brændetid – giver særdeles slidstærke fliser, som kan bruges i alle rum i boligen, både inde og uderum.

Gennemgående gulvbelægning

Ved at vælge en gennemgående gulvbelægning i din bolig kan du tilføre harmoni og ro, som giver plads til fri kreativitet i boligens anden indretning. Du kan også lade gulvbelægningen fortsætte ud i haven som terrasseflise…link…På den måde skaber du forbindelse mellem dit inderum og dit uderum og opnår en fornemmelse af større boligareal.

I badeværelset kan du også med sindsro bruge disse brændte klinker, da de – i modsætning til mange andre terracottafliser – er meget lidt sugende.

Levende og praktisk gulv

Terracottagulve er altid smukke, levende og praktiske. Om det er køkken-alrum, gangarealer, trapper, stue eller soveværelse, får du et gulv med personlighed, som du enten kan polere op til glans med voks eller blot lade stå med den matte rustikke overflade, som flisen er født med. Vi anbefaler, at fliserne til indendørs brug altid forsegles. Forseglingen ændrer ikke nødvendigvis flisens udseende.

Glaseret flisegulv

Er du mere til glaserede fliser i gulvet, deler du måske vores passion for de autentiske Marokkanske Bejmat fliser.