Bejmat er en af de ældste former for flisehåndværk og stammer fra Marokko. Med sit smukke, rustikke, håndglaserede ydre og et format på 4.5x14x2 cm er denne flise velegnet til gulve overalt i boligen.

Naturens eget ler formet i hånden

Fremstillet af naturens eget ler i Marokko er Bejmat det naturlige valg til både gulve og vægge, hvis man ønsker at tilføre sin bolig et touch af eklektisk charme. Flisen er skåret i hånden, tørret og brændt under primitive forhold i et håndværk, som nedarves gennem generationer, før den hånd-dyppes i emalje glasur i de skønneste farver. Det er også muligt at købe den helt uglaseret, så det er som at sætte fødderne på et stykke marokkansk jord.

Levende kunstværk

Hver Bejmat har sit eget unikke udseende. Ikke to fliser er ens, hverken i struktur, overflade eller farve, og et gulv lagt i Bejmat fliser kan næsten ikke andet end at fremstå som et levende kunstværk. Imperfektioner i glasur, et manglende hjørne og små chips i glasur-kanterne er alt sammen en del af flisens særpræg, og vidner om den arbejdskrafttunge fremstillingsproces.

Sildebensmønster eller lige rækker

Med sit smalle lange format er flisen fantastisk i sildebensmønster, men også overraskende smuk sat på den høje led i lige rækker som køkken splashback.

I sandhed en unik flise til unikke interieurs..