Sildeben fliser giver et klassisk og smukt look, som kan tilføre dit rum en helt ny dimension, hvad enten du bruger sildeben fliser på gulv eller væg. Fine glaserede fliser og rustikke uglaserede fliser. Valget er dit.

Flise-formen ændrer udtrykket

Alle rektangulære fliser er sildeben fliser. Du vil få forskellige udtryk, om du vælger lange smalle fliser eller kortere og bredere fliser, men du vil altid få et flot resultat, hvis du tager højde for rummets og flise-stykkets dimensioner, når du vælger dine fliser.

Original atmosfære

Tænk vores skønne marokkanske Bejmat fliser ind som gulv i dit badeværelse, soveværelse eller entré og gangareal, og du har inviteret en lille del af sydens varme og østens mystik ind i dit hjem.

Dekorer en væg

Du kan også dekorere en hel væg fra gulv til loft med sildeben fliser for en unik og dramatisk effekt. Et smalt og kedeligt gangareal kan løftes op i en højere dimension med et gulv lagt i sildeben fliser. Læg en kant af fliser i lige retning så sildebensmønstret bliver smukt indrammet.

Frostsikre fliser til Orangeri

Din stue eller udestue/orangeri vil få nyt liv med et klassisk gulv i sildeben fliser. Se f.eks. vores fantastiske, italienske terracotta fliser, som kan lægges oven på gulvvarme, og som også er frostsikre i rum, som ikke er opvarmede.