Mosaik fliser pryder mange gamle bygningsværker. Et af de fremstående og kendte eksempler her i Europa er Alhambra i Spanien, hvor de skønneste mauriske mosaikker er velbevarede og hvert år besøges af millioner af turister.

Mosaik fliser som små kunstværker

Vi fascineres af de smukke geometriske mønstre i marokkansk mosaik kunst og glæder os over, at denne kunstart stadig lever i Marokkos flise-håndværk, og at flittige hænder under sydens sol gør den tilgængelig for os til brug i vores private boliger.

Mosaik fliser leveres samlet i ark

Mosaikkerne leveres monteret som ark. Arkene holdes sammen på bagsiden af en stærk epoxy resin og er nemme at montere. Arkene er ikke fuget, når de leveres.

Design din egen mosaik

Vi har taget nogle enkelte flise-mosaikker hjem til lager, men udvalget er kæmpestort, og hvis du har tid til at vente, kan du få dine mosaik fliser i farver og mønstre, som du ønsker.  Se videoen……, som viser, hvordan hver enkelt lille mosaik-brik bliver til ved håndens arbejde. Så forstår man pludselig, at disse små kunstværker har en pris.

Rækker budgettet ikke til et helt badeværelse eller køkkenvæg, kan du frembringe dine egne smukke og enkle mosaikker ved at kombinere farver og former i vores sortiment af  10×10 cm Zellige fliser (link: Zellige)