Kvadratiske fliser i mange formater og med mange udtryk. Vælg mellem mange størrelser og overflader. Glaserede i smukke farver og unikke glasurer, eller rå terracotta til gulve og udendørs brug.

Rette vinkler giver harmoni

Kvadratet har siden de gamle egypteres tid været en integreret del af vores hverdag, så hvorfor ikke vælge en kvadratisk flise. Med lige lange sider og rette vinkler er formen harmonisk i de fleste rum og giver ro og harmoni til både entréer, køkkener og badeværelser.

Stort og småt

Vælg store eller små fliser efter dit ønske om modernitet eller klassisk romantisme. Vores skønne Zellige 10×10 cm er lige smukke i køkken og badeværelse, eller forestil dig dit ildsted svøbt i funklende glasurer fra Marokko. Modsat disse næsten mosaikagtige flisestørrelser fås vores terrakottafliser i størrelser på op til 60×60 cm.

Lige eller diagonalt

Understøt fliseformatet med lægning i lige eller diagonal retning. Kvadratiske fliser er lige smukke på gulv og på væg. Sæt f.eks. dine vægfliser diagonalt for at skabe gammeldags hygge i dit køkken eller bad, eller sæt de kvadratiske fliser i et halvforbandt med kontrast-fuge for en spændende effekt på en hel væg eller endevæg.