Mange aflange fliseformater til både vægge og gulve i boligen, også til udendørs formål. Aflange fliser lagt i forbandt, herringbone eller basketweave mønster giver karakter og unik charme til boligen.

Moderne eller klassisk stil

De aflange fliseformater åbner en verden af muligheder for at give dit køkken, badeværelse, entré eller terrasse et helt unikt særpræg og charme. De mange fliseformater og overflader

gør, at du kan få lige præcis det look, du ønsker. Vælg store eller små fliseformater, glaserede eller uglaserede overflader for at skabe lige den stil, du ønsker i din bolig. Stramt moderne eller tidløs klassisk.

Læg aflange fliser i mønstre i gulvet

Du kan lægge dine aflange fliser i halv-, tredjedels- eller kvart-forbandt for at understøtte formen i et langt smalt rum. Eller et mønster af fliser lagt parvis på den ene og den anden led i et såkaldt basketweave eller kurveflet mønster. Du kan også gå helt klassisk med herringbone eller sildeben fliser.

Aflange fliser på højkant i lige rækker

På væggen er der også muligheder for variationer af det almindelige halvforbandt.. Prøv et kvart-forbandt, det ser flot ud, eller sæt smalle fliser på højkant i lige rækker.